Cliëntervaringen/ Klient erfaringer

Vrouw, 32 jaar, individuele behandeling

Ik heb het afgelopen jaar twee heel belangrijke dingen geleerd van Beatrix. Ten eerste dat emotionele/psychische problemen hartstikke goed aan te pakken zijn – en dat daar niks mysterieus of zweverigs aan is. Ten tweede heb ik geleerd welke (vaak onterechte) onbewuste gedachtes ik heb over hoe ik zou moeten zijn. Dit inzicht heeft me enorm geholpen om verandering te brengen in het onconstructieve gedrag en de negatieve emoties die ik door deze gedachtes had. Ik had binnen een paar maanden een stuk minder werkstress!

Moeder, 55 jaar , Begeleiding tienerdochter met ADD

We hebben Beatrix ingeschakeld en zij heeft voor ons een aantal belangrijke zaken opgepakt: Eerst heeft zij gesprekken met onze dochter gevoerd zodat zij weer zelfvertrouwen kreeg ¨ik kan het wel¨. Ondertussen heeft zij zich in haar ziekte/dossier verdiept en ons geadviseerd de contacten met de school én schoolpsycholoog weer te hervatten. De stand van zaken nu is dat onze dochter weer huppelend naar school gaat, goede begeleiding krijgt op school en leren weer leuk vindt. We hadden het niet beter kunnen treffen!

Meisje, 9 jaar, individuele SOVA training

Beatrix heeft mij veel handige trucjes geleerd die ik kan gebruiken, bijvoorbeeld op school!

 

Moeder, 43 jaar, Ouderbegeleiding bij ontwikkelingsproblematiek

Beatrix heeft me op heldere en professionele wijze geholpen om mijn kinderen beter te begrijpen en heeft me geleerd hoe ik ze het beste kan steunen.